Sant Antoni Pop Festival

Betxí, Dissabte 26 de Gener 2019

Reserva ara

Sex Museum

MFC CHICKEN

Los Retrovisores

The Gentlemen's Agreements

Bobkat'65

Ukelele Zombies

MisteriO del InterioR

EL FESTIVAL


Sant Antoni Pop es un festival musical popular carregat de Rock'n'roll, Garage, Paella i festa.
L'unic festival del mon que para a dinar i a sopar
El festival tindrá lloc a 2 sales, pel mati el Pub Monkey i per la vesprada la Sala 1964
····

1

Dia

Nomes serà un dia, pero serà un dia molt intens!!!! começarem esmorzant i ja no pararem fins 24h després

3

Locals

Tindrem 2 sales i un restaurant. Pel matí farem tronar el Pub Monkey, per la tarda/nit ho farem a la Sala 1964. Soparem pedernices al restaurant Terraça Brisamar

7

Bandes

Sex Museum, MFC Chicken, Los Retrovisores, The Gentlemen's Agreement, Bobkat'65, Ukelele Zombies, MisteriO de InterioR

Horaris


Ací teniu un resum dels horaris del festival. Un cop comence la festa, seran els músics els qui governen l'horari i l'ordre. L'organització recorda que és posible que els horaris s'alteren

Dissabte 26 de gener de 2019 pel matí
No abans de les 12h
MisteriO de Interior
Punk intel·ligent, Happy Punk, Música de conservatori Pub Monkey
Local: Pub Monkey
Ahora estamos en la isla, déjate llevar.
Tontico di algo!
Hola capitán!!
Mes informació en https://www.facebook.com/pg/MinisterioDeInterior/
A les 13h
Ukelele Zombies
Rock'n'roll garajero i algo punkarra per a tots els veïns del planeta - Pub Monkey
Local: Pub Monkey
Ukelele Zombies són una banda valenciana de garatge punk i rock 'n' roll. Porten recorrent els escenaris des de 2011 i han tocat en diferents festivals del país com el Wáchina Wáchina, l'One Fine Day, i el Funtastic Dràcula Carnival.
Mes informació en https://www.facebook.com/ukelelezombies/
Dissabte 26 de gener de 2019 per la vesprada
A les 17:30h
Obertura de portes amb José Mercadillo
Vinilos i Cassettes-Sala 1964
Local: Sala 1964
Vinilos i Cassettes de antaño i hogaño, vintage i retro.

Si vols un descompte hauràs de cridar "Visca el pare Sant Antoni"!!!!"

No abans de les 18:30h
BOBKAT'65
- 60'S KIDDIE GARAGE - Sala 1964
Local: Sala 1964
Des d'Astúries arriba la banda Bobkat'65, el nom fa referència al model de guitarra fabricat per la marca Harmony en els 60. Ana, cantant i guitarrista; Paula, baixista i cantant, i Diego, a la bateria, formen aquest grup que des de 2015 ha tocat per tot Espanya i en festivals de països com Portugal, França, Anglaterra, Alemanya o Dinamarca. És en 2017 quan llancen el seu LP de debut This Lonely Road, amb un so que beu del garatge dels 60 i de grups com The Dovers, Billy & The Kids i The Nightcrawlers.
Mes informació en https://www.gethip.com/site/artists/bobkat65/
19:30h
MFC Chicken
Rock and Roll, Rhythm and Blues, Surf, Garage- Sala 1964
Local: Sala 1964
El grup es va formar al sostre d'una tenda de pollastre bruta i mugrosa a Holloway Road, MFC Chicken reprodueix matisos de Rock and Roll cru i saxofonats sobre menjar ràpid i cors trencats. Gallinetes i pollastrets del rock!!!, vingueu a sacsejar-ho amb MFC Chicken!!!.
Mes informació en https://www.dirtywaterrecords.co.uk/mfcchicken/
Sopar amb musics i assitents al festival
A les 21:30h
Taules redones i mantell
Plats variats - Café i copa Terraça Brisamar
Local: Terraça Brismar
Sopar al maginfic restauran "Brisamar" on compartirem taula amb musics i assitents al festival. Tot el mon es benvingut, podeu reservar contactant amb l'organització
Dissabte 26 de gener de 2019 per la nit
23:30h (obertura de portes 23:00h)
Sex Museum
Rockanroll eléctrico y desprejuiciado!Sala 1964
Local: Sala 1964
Sex Museum - Grupo de Garage Rock desprejuiciado. Desde 1985. Malasaña. Madrid.
Mes informació en https://sexmuseum.rocks/
A continuació
Los Retrovisores
Soul, Garage, 60's, FreakbeatSala 1964
Local: Sala 1964
Spanish Fuzz Soul band from Barcelona. Sounds louder than 1968.
“Son como una mezcla de Bruno Lomas y la Moreneta, del Barça de la época Montal y la Mirinda de naranja, de Tuset Street y el Licor 43, del Simca 1000 y el Teniente Colombo, de Leonidas Bresnev y del Timbaler del Bruc”
Mes informació en https://www.bcoredisc.com/bandas/los-retrovisores
Seguidament
The Gentleman's Agreement
Mod Freakbeat Jerkin' Blue Eyed Soul! - Sala 1964
Local: Sala 1964
5 músics, 5 amics, 5 senyors amb talent i una gran quantitat freakbeat groove & blue eyed soul des del final dels anys 60 amb un so actual.
Mes informació en https://www.facebook.com/pg/gentlemenagreements/
Dissabte 26 de gener de 2018 a la matinada
A altes hores de la matinada
CINNAMON DJ
Sala: Sala 1964
DJ resident: Spoonful Soul Club (Castelló), Four Seasons Club (Castelló) i Naraniga (Borriana). Cinnamon és un gran fan de la música des de primerenca edat, assidu i addicte compulsiu a concerts en viu de múltiples estils, gèneres i èpoques. El mític Ricoamor R&R Club (1992-2006) sens dubte va marcar una època en ell, així com posteriorment el Four Seasons Club (2007-2018), amb qui des dels seus inicis sempre ha mantingut una estreta relació i desinteressada col·laboració.
Sent la seva debilitat la música negra: Soul, Northern Soul, Motown, TittyShakers, 50s R&B i R&R, així com pel Garage, Powerpop i Punk Rock, sets amb els quals es va iniciar el 2005 al Octopussy Psycho Groovie Club on 007 DJ li va donar l'oportunitat de començar a punxar. Si cal destacar algun aspecte que el caracteritza és que segueix mostrant una inusitada versatilitat en els seus sets, facilitant adequar la seva selecció a qualsevol lloc on ha tingut l'oportunitat d'amenitzar la nit i fer ballar al públic assistent.
D'altra banda ha estat dj convidat en diverses ocasions a les festes Jam Up Twist i Fish Fry que organitza el fabulós i prolífic DJ Andy Smith en el JOEs Bar (Camden / LND) així com per tota la geografia britànica. En aquesta festa a més participen grans DJs londinencs de llarg recorregut de la talla de: Sue Grant (The Enterprise, Joe's Bar, Howling Hops, Dragon Bar [Hastings] Shoreditch Ràdio / London [UK]), Craig Charles (BBC6/UK) , Martin Freeman o Diddy Wah (Heavy Sugar, Buzzsaw Joint, Hipsville, NTS Ràdio / UK).
Sens dubte l'any 2012 va marcar un abans i un després en la vida de Cinnamon com discjòquei, residint a Londres va acudir amb assiduïtat al que ell considera una de les millors sales de música de tota la història, la ja tristament desapareguda sala Madame Jojo's, situada en Brewer Street al cor del Soho, on cada dissabte les nits "Lost & Found" amb Andy Smith DJ i Dave Crozier (Hemsby 58, UK) li van marcar per sempre, es considera un autèntic privilegiat per això. Així mateix durant tres anys, 2012, 2013 i 2014, va ser DJ convidat cada tres mesos en les festes Casino Royale Night que es van estar organitzant durant quinze anys en el Barfly de Camden.
Al 2014 per motius laborals es va desplaçar a terres escoceses sent DJ resident al Swing Club Ltd de Glasgow, on es reuneixen cada cap de setmana la florinata de l'agitada ciutat, quallant nits memorables amb sessions de R&R i R&B dels 50's preferentment.
En els seus 14 anys punxant en múltiples clubs, pubs i discoteques, ha tingut l'enorme sort de compartir cabina amb: DJ Andy Smith (Fish Fry, Madame Jojo s, Jam Up Twist, Soho Ràdio / London, UK), Vinyl Sue (The Enterprise, Joe 's Bar, Camden / LND / UK), Virgil Howe (Lock 17, Little Barrie, The Dirty Feel / LND / UK), Carlos Yela (Surf Music Madrid), Moonwolf (Spoonful, Surforama, Screamin'), el Goma Dj (Ricoamor, Shangri-la, Spoonful / CS), 007 Dj (Octopussy, Shangri-la, Four Seasons, Spoonful / CS), Frank Stein DJ (RadioLux), Capitan Surfocker (Quasimoto, Naraniga / Borriana) entre d'altres molts.
Paral·lelament té un interessant projecte radiofònic en CANNONBALL VOX UJI Ràdio 107.80fm Castelló, on ha pogut dur a terme una de les seves passions, la ràdio, sent director i realitzador del programa. Actualment en la seva 8a temporada d'emissió amb més de 400 programes emesos fins ara. CANNONBALL cobreix diversos estils musicals, comprenent música des dels anys 50's fins a l'actualitat, recorrent àmpliament el R&R, R&B, Garatge, Punk Rock, Powerpop, Soul, Motown, Northern Soul ... Actualment un dels programes més escoltats en aquesta emissora de ràdio, amb més de 8.000 descàrregues de podcast / programa.
Mes informació en https://www.facebook.com/cinnamondiscjockey
Entre grup i grup i a la matinada
DJ Mysterian & Capitan Surfocker
Local: Sala 1964
Estos bojos del terme vos faran tremolar les cames amb els seu radiocassete de doble pletina!!!

Bandes


Sex Museum, MFC Chicken, Los Retrovisores,The Gentlemen's Agreement, Bobkat'65, Ukelele Zombies, MisteriO de InterioR

  • Portfolio Item

    Sex Museum

    Sex Museum - Grupo de Garage Rock desprejuiciado. Desde 1985. Malasaña. Madrid.

    Portfolio Item

    MFC Chicken


    Rock and Roll, Rhythm and Blues, Surf, Garage
    Grup es va formar al sostre d'una tenda de pollastre bruta i ronyosa a Holloway Road, MFC Chicken reprodueix matisos de Rock and Roll cru i saxofonats sobre menjar ràpid i cors trencats. Gallinetes i pollastrets del rock!!!, vingueu a sacsejar-ho amb MFC Chicken!!!

    Portfolio Item

    Los Retrovisores

    Spanish Fuzz Soul band from Barcelona. Sounds louder than 1968.
    “Son como una mezcla de Bruno Lomas y la Moreneta, del Barça de la época Montal y la Mirinda de naranja, de Tuset Street y el Licor 43, del Simca 1000 y el Teniente Colombo, de Leonidas Bresnev y del Timbaler del Bruc”

  • Portfolio Item

    The Gentleman's Agreement

    Aquesta és la banda més gran i sensacional de Mod Freakbeat Jerkin' Blue Eyed Soul!
    5 músics, 5 amics, 5 senyors amb talent i una gran quantitat freakbeat groove & blue eyed soul des del final dels anys 60 amb un so actual.

    Portfolio Item

    Bobkat'65

    60'S KIDDIE GARAGE
    Des d'Astúries arriba la banda Bobkat'65, el nom fa referència al model de guitarra fabricat per la marca Harmony en els 60.És en 2017 quan llancen el seu LP de debut This Lonely Road, amb un so que beu del garatge dels 60 i de grups com The Dovers, Billy & The Kids i The Nightcrawlers.

    Portfolio Item

    Ukelele Zombies

    Rock'n'roll garajero i algo punkarra per a tots els veïns del planeta.
    Banda valenciana de garatge punk i rock 'n' roll. Porten recorrent els escenaris des de 2011 i han tocat en diferents festivals del país com el Wáchina Wáchina, l'One Fine Day, i el Funtastic Dràcula Carnival.

  • Portfolio Item

    MisteriO de Interior

    Punk intel·ligent, Happy Punk, Música de conservatori.
    Ahora estamos en la isla, déjate llevar.
    Tontico di algo!
    Hola capitán!!

    Portfolio Item

    CINNAMON DJ

    Cinnamon es un gran fan de la música desde temprana edad, asiduo y adicto compulsivo a conciertos en vivo de múltiples estilos, géneros y épocas. El mítico Ricoamor R&R Club (1992-2006) sin duda marcó una época en él, así como posteriormente el Four Seasons Club(2007-2018) (polsa en la foto per a veure mes...)

    Portfolio Item

    DJ Mysterian & Capitan Surfocker

    DJ Mysterian&Surfocker reventaran la sala amb el seu radiocasste de dobe pletina, amb sons arcaics i pedernices

TICKETS


Es poden comprar en taquilla, en el Pub Monkey o per Internet a Moving Tickets

    • 10€

    • Anticipada

      • Concerts del matí
      • Concerts de la tarda
      • Concerts de la nit
      • ____
    • 20€

    • Bus Anticipada

      • Concerts, mati, tarda, nit
      • Bus Hotel - Sala 1964
      • Bus Sala 1964 - Hotel
      • ____
    • 15€

    • Taquilla

      • Concerts del matí
      • Concerts de la tarda
      • Concerts de la nit
      • ____
    • 25€

    • Sopar

      • Sopar variadet amb les bandes
      • Aigua, vi, cerevessa, refrescs
      • Postre, Café i espirituoso
      • ____

HOTEL

Enguany també hem arribat a un acord amb l´hotel

Vila-real Marina Azul.

Preu per habitació doble 40€.

Adreça: Av. Arcadi Garcia Sanz, 1, 12540 Vila-real

Telèfon: 964 50 66 00

Heu de dir que aneu de part del festival.

L'autobus eixirà des de l'hotel.

Podreu deixar l'hotel mes tard de l'hora habitual

Sponsors


El nostre agraïment als sponsors del festival

sp1
sp2
sp3
sp4
sp5
sp6
sp7
sp1
sp2
sp3
sp4
sp5
sp6
sp7
sp1
sp2
sp3
sp4
sp5
sp6
sp7
sp1
sp2
sp3
sp4
sp5
sp6
sp7
sp3
sp3
sp3
sp3
sp3
sp3
sp3
sp3
sp3
sp3
sp3
sp3
sp3
sp3
sp3

Contacte


Per a qualsevol consulta o sugerencia no dubteu en contactar amb nosaltres.

Adressa

Sala 1964,
Av 1 de Maig n3
Betxí